Operationskoordinator

Med en målrettet indsats sikres det, at medarbejderen får den optimale effekt af en forestående operation.

En operationskoordinator er en sundhedsfaglig specialist, som I kan tilvælge i de situationer, hvor en medarbejder, står over for en større operation.

 

Med hjælp fra en operationskoordinator får medarbejderen:

  • Fysisk og psykisk forberedelse til operationen.
  • Hjælp, støtte og vejledning undervejs fra en specialist, der kender til både det offentlige og private sundhedssystem.
  • Et effektivt genoptræningsforløb.
  • En veltilrettelagt plan for tilbagevenden til arbejde.
Hvordan fungerer det?
Før operationen

Medarbejderen får tilknyttet en personlig sundhedsfaglig koordinator og kontaktperson gennem hele forløbet.

Medarbejderen modtager vejledning og støtte i forhold til at optimere sin fysiske og psykiske tilstand op til operationen.

 

Efter operationen

Med professionel vejledning, hjælp og støtte sikres det, at medarbejderen får den bedst mulige behandling.

Der udarbejdes en plan for tilbagevenden til arbejde i samarbejde med arbejdsgiver, og medarbejderen følges under opstart efter behov. Koordinatorfunktionen sikrer et godt samarbejde mellem de forskellige aktører, der er involveret i forløbet.

Hvad giver det medarbejderen?

At have tilknyttet en sundhedsfaglig rådgiver og koordinator i forbindelse med en planlagt operation giver tryghed og er stressreducerende.

Medarbejderen forberedes på det, der skal ske både før, under og efter operationen, og eventuelle behov for praktisk hjælp efter operationen planlægges på forhånd. Med en tilknyttet koordinator kan medarbejderen have fuld fokus på at komme sig, og har en professionel person, der kan kontaktes, ved eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Hvad giver det jeres virksomhed?

I forbindelse med operationer og efterfølgende genoptræning er der som regel flere aktører i spil, og dialogen og samarbejdet mellem disse er ikke altid optimalt.

Det kan få betydning for både resultatet af operationen og længden af sygefraværsperioden. Med en operationskoordinator sikres et optimalt forløb og hurtig tilbagevenden til arbejdespladsen.

Kontakt vores Sedgwick Care ekspert

Louise kan hjælpe jer i gang

Hvis I er interesseret i at høre mere, kan I trygt tage fat i Louise Theilgaard, som kan fortælle jer meget mere om, hvad Sedgwick Care kan gøre for jer.